Siirry sisältöön

Kausityöntekijä - Ääniteknikko

Paikan päällä
  • Helsinki, Uusimaa, Suomi
Mediatuotannot

Työpaikan kuvaus

Haemme jääkiekon Liiga 24-25 kaudelle kausityöntekijöitä. Oletko sinä meidän uusi


Ääniteknikko

Tarjoamme määräaikaisen, tuntiperusteisen työsuhteen Liiga-kauden ajalle Suora Broadcastin teknisissä TV-tuotannoissa.

Suoran tuotteisiin kuuluvat jääkiekon lisäksi ravit, koripallo, erilaiset studiolähetykset sekä muut kuvasignaalin ja TV-tekniikkaan liittyvät palvelut.

Lähetykset toteutetaan etätuotantoina Fredriksbergistä, Vallilasta.

Tehtävässäsi

  • Ennen lähetystä konfiguroit laitteet ja järjestelmät tuotannon mukaisiksi sekä varmistat, että kaikki äänilaitteet toimivat oikein ja ovat valmiina lähetyksen alkaessa.
  • Miksaat ja valvot lähetyksen ääniä varmistaen korkean äänenlaadun sekä urheilutapahtuman tunnelman ja selostuksen selkeyden
  • Teet tiivistä yhteistyötä jäähallissa työskentelevän ryhmän kanssa ja autat ongelmatilanteiden ratkaisussa

Työpaikan vaatimukset

Tehtävässä menestyäksesi

  • Vahva osaaminen ja kokemus Dante-ääniverkkoprotokollan käytöstä, mukaan lukien laitteiden konfigurointi ja verkon hallinta
  • Omaat kokemuksen äänitarkkailijan roolista suorissa televisiolähetyksissä
  • Sinulla on valmius työskennellä joustavasti erilaisten työaikojen ja -olosuhteiden parissa, joita suorat lähetykset edellyttävät
  • Kätesi eivät jäädy tiukassakaan paikassa
  • Olet oma-aloitteinen ja valmis haastamaan itseäsi
  • Jääkiekon ymmärtäminen on plussaa

Kiinnostuitko?

Ensisijaisesti haemme huipputyyppiä, jolla on hyvä asenne ja palava halu oppia lisää suorista lähetyksistä, joten ethän epäröi laittaa hakemustasi meille. Arvostamme henkilöstön monimuotoisuutta ja kannustamme eri taustoista huolimatta hakemaan tehtävää.

Meillä Suorassa
saat vastuullisen ja merkittävän roolin olla mukana luomassa tarinaamme alan edelläkävijäksi. Arvomme Välittäminen, Luovuus, Ratkaisukeskeisyys ja Vastuullisuus todella näkyvät kaikessa tekemisessä. Suora on ainutlaatuisten ammattilaisten yhteisö, jossa onnistutaan, innostutaan, kehitytään, kehitetään ja kasvetaan yhdessä kohti jotain uutta, jota ei vielä olla nähty. Olemme aidosti askeleen edellä niin vastuullisuudessa, kuin teknologisissa ratkaisuissa. Vuoden 2021 alussa saavutimme ensimmäisenä alan toimijana Suomessa hiilineutraalit tuotannot. Vastuullisuusohjelmamme perustuu YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin.

Merkityksellisen toimenkuvan ja mielenkiintoisten tulevaisuuden näkymien lisäksi työtäsi tukevat luonnollisesti huikeat työkaverit sekä moderni ja mukava perheyrityksen omainen työyhteisö, vaikkakin toimimme osana uutta, kansainvälistä konsernia.

Odotamme innolla hakemustasi, jossa pääset avaamaan aikaisempaa kokemustasi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan kuluessa, joten haethan paikkaa pian, viimeistään kuitenkin 21.6. mennessä.

tai